BuzzyBeeForum
http://buzzybeeforum.nl/

Cirkels in gewassen
http://buzzybeeforum.nl/viewtopic.php?f=266&t=8545
Pagina 1 van 1

Auteur:  Alex Miedema [ 14 maart 2007, 23:22 ]
Berichttitel:  Cirkels in gewassen

Wat denk jij dat die cirkels in gewassen zijn? Zijn het allemaal kwajongensstreken, zijn er UFO's geland, zijn het magnetische velden?Grascirkel gevonden in Hoeven
De provincie Brabant heeft (alweer) bezoek van aliens gehad. Genverbrander en medium Robbert van den Broeke ontdekte in Hoeven grascirkels in een weiland. Van den Broeke maakt ontdekt wel vaker vreemde cirkels in het Brabantse land.
Afbeelding
Hij zweert op zijn leven dat hij de cirkels niet zelf heeft gemaakt maar dat ze het resultaat zijn van een prachtige liefdevolle energie die naar de aarde komt. Volgens de Brabander is het overigens goed toeven in zo'n cirkel, vanwege de aanwezige energie.

zie ook de video

Auteur:  Machiel [ 14 maart 2007, 23:36 ]
Berichttitel: 

Robbert van den Broeke kwam bij dezelfde psycholoog als ik een paar jaar terug. De naam van die man wordt meerdere keren in het boekje genoemd dat de vader van Robbert schreef. Die psycholoog vertrouw ik helemaal, maar Robbert is maar raar. Desalniettemin denk ik dat die psycholoog nog steeds alle begrip heeft voor Robbert, die man had namelijk zo z'n eigen gedachten over wat mensen denken dat goed en fout is, dat is vaak namelijk ver verwijderd van wat echt niet door de beugel kan en daar kan ik me wel in vinden.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/