BuzzyBeeForum
http://buzzybeeforum.nl/

UFO's in Limburg
http://buzzybeeforum.nl/viewtopic.php?f=266&t=9080
Pagina 1 van 1

Auteur:  Alex Miedema [ 01 jun 2007, 19:28 ]
Berichttitel:  UFO's in Limburg

Limburgers spotten UFO's
In Limburg zijn afgelopen maand vreemde zwevende lichten waargenomen boven de plaatsen Sint Odiliënberg en Roermond. Het ging volgens de site Ufo-Plaza om ''zes lichten in twee horizontale formaties van drie, die 15 graden in hoogte versprongen ten opzichte van elkaar, en simultaan onder een lichte hoek omhoogbewogen tot ze niet meer te zien waren.''

De lichten zijn waargenomen door drie verschillende Limburgers. Ook bij de politie en sterrenwacht Schrieversheide in Heerlen zijn enkele meldingen binnen gekomen van mensen die ze hebben gezien.

Volgens de directeur van de sterrenwacht, die een ooggetuigefilmpje heeft bestudeerd, kan er geen sprake zijn van een natuurlijk lichtverschijnsel zoals een meteoriet of vuurbol.

Volgens Dagblad De Limburger spreken Ufo-watchers al over de 'Odiliënberg-sighting'. De krant vraagt zich af of het een kwajongensgrap met vuurwerk is, een stunt van de Maharishi in Vlodrop of toch buitenaards bezoek.

Filmpje op http://frontpage.fok.nl/nieuws/77266

Auteur:  wietze [ 01 jun 2007, 19:49 ]
Berichttitel: 

Heeft Flint nieuwe lampen op zijn opel? :D

Auteur:  Alex Miedema [ 01 jun 2007, 19:57 ]
Berichttitel: 

De Angels Eyes zijn gaan vliegen?

Auteur:  F Raaphorst [ 09 jul 2007, 20:02 ]
Berichttitel: 

Of toch de CIA? Jammer dat wij toch niet zulke instanties hebben die het in de kiem kunnen smoren. Ik vind dat sommige dingen niet gelijk rond hoeven te versreid worden, je zou maar zo'n gek hebben die de hele zooi op ze kop zet en die beweerd dat het telefoonreperateurs zijn van E.T's planeet zijn. Phone of E.T. broken.

Auteur:  Flintstone [ 20 jan 2008, 01:57 ]
Berichttitel: 

Het zijn balonnen. Soort gedenkbalonnen ter nagedachtenis aan overledenen.

http://www.ufonet.nl/info/vuurballon.htm

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/