Volg BuzzyBee op Twitter !Volg BuzzyBee op Facebook !
Het is nu 22 apr 2019, 01:27

Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 21 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Meindert Talma
Ongelezen berichtGeplaatst: 24 aug 2003, 16:29 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Vrijdag heb ik een CD gekocht van Meindert Talma :D Geweldige CD. Het nummer 'Rummenige' kon ik al een tijdje, doet me aan mezelf denken... Maar ook geweldige andere liedjes, zoals friestalige pornografische liedjes, en liedjes over de profronde van Surhuisterveen.. De meest kinderlijke liedjes, maar dan met bizarre teksten, gezongen met de aparte stem van Meindert Talme, die een uitzonderlijk grote penis schijnt te hebben :huh: Hoe ik dit wet? Hij heeft ooit vor een kunstproject een afgietsel van zn penis laten maken :|

Afbeelding
Rummenigge

soms als mijn ouders ergens heen zijn en ik me wat depressief voel
omdat ik weer eens verliefd ben op een meisje dat ik goed ken,
ze kent mij ook en daarom wil ze niet, geen meisje is ooit op mij verliefd
dan pak ik mijn seksboekje dat ik verstopt heb in mijn bureau
en trek ik mijn spijkerbroek uit en dan ga ik liggen op mijn bed
en dan bekijk ik alle plaatjes en dan lees ik de verhaaltjes

She arrived home from work feeling kinda mmmm... and in the mood for something ohhhh... you know... In the bathroom she slipped out of her clothes and let herself sink into the hot bubbly water. She began washing her feminine form, sliding her soapy hand along her neck over her firm breasts, her taught tummy, and then down... between... her... oh!... Stepping out of the warm suds, she thought to herself: Oh what’s the use?... It just makes me want him more. Back in the bedroom she had just two things om her mind: Hm... and what she should wear tonight. She took out a black brassier, black stockings, slinky black dress, black heels, black panties... No... on second thought... no panties tonight...

als ik na een tijdje wakker wordt trek ik mijn spijkerbroek weer aan
en dan ga ik naar beneden, ik pak de koekjestrommel
ik heb geen echte honger, maar eet wel alle koekjes op
ik doe de televisie aan en zet hem op Duitsland 1
om zes uur begint de Sportschau met Karl-Heinz Rummenigge
en Karl-Heinz Frster en Hans-Peter Briegel

Ich denke das Geheimnis des Fuballs ist der Ball. Und der Ball ist rund. Wre er eckig, wre er ja ein Wrfel. Wenn der Gegner den Ball hat, stellt sich die Frage, warum hat er den Ball? Im Fuball ist es wie bei der Liebe. Was vorher ist, kann auch sehr schn sein, aber es ist nur Hndchenhalten. Der Ball mu hinein. Wir sind hierher gefahren und haben gesagt: Okay, wenn wir verlieren, fahren wir wieder nach Hause. Und ich hatte vom Feeling her ein gutes Gefhl. Der trainer hat auch gesagt: Wenn jeder Spieler 10 Prozent von seinem Ego an das Team abgibt, haben wir einen Spieler mehr auf dem Feld. Aber heutemittag hatten wir kein Glck und dann kam auch noch Pech dazu. Wir wollten in Hamburg kein Gegentor einkassieren. Das hat auch bis zum Gegentor ganz gut geklappt. Ich denke wir spielen am Besten, wenn der Gegner nicht da ist. Wenn kein Gegner mehr da ist, ist Fussball richtig schn.

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 dec 2003, 16:14 
Offline
Stripster

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 7979
Goh, heeft die zo'n grote penis? :shock:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2004, 11:37 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Ik hoef het niet te controleren. Vorige week heeft hij Liet 2004 gewonnen :D Het songfestival voor Friestalige liedjes :) En ik heb ondertussen al zn boeken gelezen, maar daar open ik denk ik een topic over in de BuzzyBode :roll: Gister was Liet International, het internationale songfestival voor streektalen, benieuwd hoe hij daar heeft gepresteerd, het is nu niet bepaald een standaard songfetsival leidje wat hij instuurde :roll: Wel iets minder apart dan de rest van zn repetoire...

http://www.meinderttalma.nl

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Meindert Talma
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2004, 11:41 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Nog een Meindert Talma topic? Ja nog een. Want behlave zanger is hij ook schrijver. Zo heeft hij samen met zijn vriend Nyk een eigen tijdschrift, De Blauwe Fedde, waaruit de interviews in een boek zijn gebundeld. Hij heeft ook twee boeken geschreven, Dammen met Ome Hayo en Kriebelvisje. De eerste over zn jeugd in Surhuisterveen, het tweede over zn studententijd in Groningen. En hij schrijft elke week een column voor in de Leeuwarder Courant en voor op zn website Dit is de column van vorige week.

Grou

Langzaam doe ik mn ogen open. Ik moet een paar seconden nadenken maar dan weet ik het weer: het is zondagochtend en ik lig in een stapelbed in de Stay Okay te Grou. De rest slaapt nog zo te zien. Ik doe mijn ogen weer dicht en denk aan het feest van gisteren.

Kees uit Scharnegoutum had zn veertigste verjaardag gevierd met een persoonlijke Top 40 Countdown Party in De Boei in Grou. De reden dat Kees het feest hier gaf was omdat Grou in het midden van Friesland ligt zodat alle gasten ongeveer even ver moesten rijden. Kees had het er maar druk mee gehad. De hele avond en nacht was hij DJ geweest en had zo nauwelijks tijd gehad om een praatje met zijn gasten te maken. Bij binnenkomst hadden we een A-viertje gekregen met op de voorkant de volgens Kees beste veertig nummers uit veertig jaar pop en rock. Op de achterkant had Kees nog zon tweehonderd andere liedjes afgedrukt die zn hitlijst niet hadden gehaald. Verzoeknummers mochten ook. Ik had zelf n keer een liedje aangevraagd dat de top 40 niet had gehaald: Click Clack van Captain Beefheart. De vrouwen die net een paar nummers lekker aan het dansen waren geslagen, stopten meteen met hun gehups. Dat was nu ook weer niet mijn bedoeling. Om drie uur reden Kees en Akkerie weer terug naar Scharnegoutum. Ingrid, Henk, Nico, Nyk, L. en ik waren de enigen die in Grou bleven overnachten. We liepen door Grou om te kijken of er nog ergens wat te drinken viel. De kroegen waren echter net dichtgegaan. Buiten stond n grote samenscholing van Grouster jongeren. Sommige jongens hielden schijngevechten met elkaar. Opeens zag ik me zelf weer staan voor de Ringo in Veenklooster na sluitingstijd: dronken, moe en lichtelijk gefrustreerd (al weer geen meisje versierd) en totaal geen zin om het hele eind naar Surhuisterveen terug te fietsen.

We zijn te laat voor het ontbijt in de Stay Okay dat al om half tien is afgelopen en lopen daarom met onze katerige koppen door Grou om ergens wat eten te scoren. Een prachtig dorpje, zie ik nu. De enige keer dat ik eerder in Grou ben geweest was met de uitwedstrijd van korfbalvereniging It Fean tegen de Marfgels, zon 25 jaar geleden.

Om kwart over elf zitten we buiten op het terras bij Hotel Caf Restaurant Oostergoo. Een serveerster vertelt dat ze nog geen broodjes hebben omdat de keuken pas om twaalf uur open gaat. Dan maar met zn allen aan de koffie met appelgebak. Het is wel koud, maar het zonnetje schijnt en we hebben een mooi uitzicht op het Pikmeer. Bovendien is het binnen een lawaai van jewelste: vrouwen en mannen in klederdracht zitten te spelen op hun accordeons dat het een aard heeft.

Dat hadden we ook niet gedacht, zegt Henk, dat we in oktober nog eens op een terrasje in Grou zouden zitten.

Ik knik en kijk naar een ietwat roestig uithangbord waarop in sierlijke letters staat: Kom binnen schipperij. Al is de wind U tegen. Zoek maar Uw troost bij mij. Ik laat U niet verlegen.

Die Kees,zegt Nico, wat heeft hij er een werk van gehad om al die nummers uit te zoeken

Ja,zegt Nyk, de broer van Kees, maar dat heeft hij altijd al gehad. Altijd was hij bezig met het maken van lijstjes van favoriete nummers en voetballers. Shit Helemaal vergeten! Weet een van jullie hoe Nederland gisteren heeft gespeeld?

We kijken elkaar aan. Niemand die het weet.

Ik vraag het binnen wel even,zeg ik, ik moet toch naar de wc.

In het caf zijn de accordeonspelers gelukkig even opgehouden. Ik vraag aan een oudere man of hij de uitslag van Macedoni-Nederland weet.

Ah, praat mij er niet van! raak ik meteen een gevoelige snaar. Ik kon die hele bliksemse zender eerst de hele tijd niet vinden gisteren En toen ik hem een keer had was het beeld ook nog hartstikke slecht! Als het aan mij ligt stoppen ze die hele John de Mol tien meter onder de grond

Twee-twee zeg ik bij terugkomst.

Nee! roept Ingrid.

De rest accepteert de uitslag gelaten. Ook de zon schijnt er niet minder om.Meindert Talma

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2004, 21:06 
Offline
Felix Obscurus

Geregistreerd: 10 jun 2003, 19:36
Berichten: 20949
Woonplaats: kratjebierhosting.lan
Leuk :D Echt leuk geschreven joh :)
Jah, ik begin die Meindert Talma te mogen :flint: :P

_________________
Beter met een Rubensvrouw in bed, dan met een skelet!
:poes: Mauw! :poesjes: Ik hou van mijn BuzzyPoes :verliefd:

Honger, voer mij! *klik*


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 okt 2004, 11:44 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Mittebam schreef:
Leuk :D Echt leuk geschreven joh :)
Jah, ik begin die Meindert Talma te mogen :flint: :P


Koop al zn CDS en boeken, en lees elke week zn column op zn site! :D

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 06 mei 2005, 11:12 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Geweldig optreden gister bij het bevrijdingsfestival. Helaas hebben we het eerst edeel emist, maar we konden dankzij Sandra toch helemaal vooraan zitten :D

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 16 mei 2005, 18:40 
Offline
Felix Obscurus

Geregistreerd: 10 jun 2003, 19:36
Berichten: 20949
Woonplaats: kratjebierhosting.lan
Ken m eigenlijk niet enzo...

_________________
Beter met een Rubensvrouw in bed, dan met een skelet!
:poes: Mauw! :poesjes: Ik hou van mijn BuzzyPoes :verliefd:

Honger, voer mij! *klik*


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 18 mei 2005, 17:57 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Beter als Meindert Talma? Kan ik me neit voorstellen ;)

Gister btw zn nieuwste CD gekcoht die.. euhm ja, gister uit is gekomen...

:Y ik ben een fan :Y

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 18 mei 2005, 18:15 
Offline
Felix Obscurus

Geregistreerd: 10 jun 2003, 19:36
Berichten: 20949
Woonplaats: kratjebierhosting.lan
Dat blijkt :lol:

_________________
Beter met een Rubensvrouw in bed, dan met een skelet!
:poes: Mauw! :poesjes: Ik hou van mijn BuzzyPoes :verliefd:

Honger, voer mij! *klik*


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 18 mei 2005, 19:12 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
De foto's uit dit topic staan op http://www.meinderttalma.nl :| klikken op foto's, dan op 2005. Nu staat het nog bovenaan, als je later kijkt, bij mei 2005 dus kijken....

Bizar....

Edit: Meindert / webmaster: als jullie dit lezen: In plaats van Copyright Alexxxxx mag er ook wel Copyright Alex Miedema staan hoor. En ik vind het een hele eer dat de foto's op de site mogen :D De meeste zijn minder moi geworden dan gehoopt, en tijdens Nyk zijn magistrale solo was ik helaas te laat met het opstarten van de camera :(

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Laatst bijgewerkt door Alex Miedema op 18 mei 2005, 19:37, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 18 mei 2005, 19:25 
Offline
Felix Obscurus

Geregistreerd: 10 jun 2003, 19:36
Berichten: 20949
Woonplaats: kratjebierhosting.lan
Typisch joh :lol:
Denk allen niet dat ik zn cd's bij de free record shop (of andere winkel) hier zal kunnen vinden he...

_________________
Beter met een Rubensvrouw in bed, dan met een skelet!
:poes: Mauw! :poesjes: Ik hou van mijn BuzzyPoes :verliefd:

Honger, voer mij! *klik*


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 18 mei 2005, 19:26 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
ik weet zeker van wel. Excelsior is een grote maatschappij hoor.

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 18 mei 2005, 19:37 
Offline
Felix Obscurus

Geregistreerd: 10 jun 2003, 19:36
Berichten: 20949
Woonplaats: kratjebierhosting.lan
Toch wel? ga ik eens kijken/luisteren, ben benieuwd :Y

_________________
Beter met een Rubensvrouw in bed, dan met een skelet!
:poes: Mauw! :poesjes: Ik hou van mijn BuzzyPoes :verliefd:

Honger, voer mij! *klik*


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel:
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 mei 2005, 14:31 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172563
Wel jammer dat zn oudere CDs wat meilijker te krijgen zijn. Ik zie altidj alleen zn nieuwste titelloze, kriebelvisje en leave stumper. De andere 3 nog nooit gezien helaas.
En die CDs zijn op zn site ook uitverkocht :(
Misschien eens een T-shirt kopen, dat wel :)
Afbeelding

@ webmaster van Meinderttalma.nl: bedankt voor het veranderen van mijn naam. 100 punten!

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 21 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling